06 30 488 0928 info@panelpartner.hu

FIT moduláris előkorcolt lemez

A FIT moduláris tetőpanel a legújabb termék a márkakínálatban. Miközben modern megoldásokat alkalmaz, mégis a múltra utal.

Részletek

Termékismertető

A FIT moduláris tetőpanel a legújabb termék a márkakínálatban. Miközben modern megoldásokat alkalmaz, mégis a múltra utal. Megjelenése a sok évvel ezelőtti klasszikus tetőkre emlékeztet, melyeken a lemezeket, akárcsak a FIT paneleket, függőlegesen, váltakozva illesztették egymáshoz, ami egyedülálló vizuális hatást kelt. Ezenkívül a bepattanó zár technológia olyan vizuális hatást tesz lehetővé, mint egy hagyományosan meghajlított korc esetén.

Műszaki adatok

Műszaki aladatok
Megnevezés:FIT SFIT L
Korcmagasság:22 mm22 mm
Fedőszélesség:527 mm527 mm
Teljes szélesség:558 mm558 mm
Lemezvastagság:0,5 mm0,5 mm
Lemezhosszúság:990 mm2010 mm
tfedés hossza:30 mm30 mm
Tető lejtési szöge:> 9°> 9°
Lemezek száma egy teljes raklapon:33 db33 db

Modularitás

Korszerűség, hatékonyság, funkcionalitás

A panel moduláris felépítésének számos előnye van – jelentősen felgyorsítja a szerelést, egyszerűbb szállítást tesz lehetővé és a szabadalmaztatott csatlakozórendszerek megkönnyítik a tetőfedők munkáját. További előnye a hagyományos tetőfedő anyagokhoz kapcsolódó vizuális hatás.

MICRO RIB

A tökéletes kidolgozás a magas esztétikában tükröződik.

Sima felület vagy MICRO RIB hosszanti profilírozás a panel teljes felületén, amely minimalizálja a hullámosodás fellépésének lehetőségét.

SEAL PROTECT

További védelem a változékony időjárási viszonyok ellen

A gyártás során egy speciális tömítőanyagot préselnek be a lemez hajtásába. Jellemző rá nagyfokú rugalmasság és a változó időjárási viszonyokkal szembeni ellenállóképesség.

BEND LOCK

A legújabb technológia a kifogástalan tető megjelenésért.

A BEND LOCK technológia elrejti a vágott éleket a tető eresz részénél, valamint lehetővé teszi az ereszrész rögzítését csavarok nélkül. Azonkívül a BEND LOCK alsó behajtása ferdén van vágva, ami megkönnyíti a panelek illesztését hosszirányú toldáskor.

EASY LINK

A lemezek úgy illeszkednek egymáshoz, mint korábban még soha.

A szabadalmaztatott megoldás lényege a dombornyomás sarkának kivágása a három lemezréteg átfedésének elkerülése céljából az illesztési ponton. Ezen kívül a szélső bordázatok speciálisan kialakított profilja lehetővé teszik a lemezek tökéletes illesztését.

BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS

Praktikus és kényelmes csomagolás

A FIT tetőpanel két szabványos hosszúságban kapható: 1080 mm és 2040 mm, lehetővé téve a gyors és egyszerű szerelést, alacsony kapcsolódó költség mellett. Az ergonomikus csomagolás megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

ULTIMAT [UTK]

Az ULTIMAT [UTK] egy 35 mikron vastag bevonat, mely nagyban ellenáll a korrózió és az UV sugarak káros hatásainak (RC4 / RUV4). Szemcsés szerkezetű, a bevonat nem tartalmaz krómot és nehézfémeket.

Elérhető lemezvastagság: 0,5mm

Garanciális időszak: 20 év

UTK28

UTK27

UTK11

UTK24

UTK23

UTK750

UTK31

UTK32

UTK33

Herculit [HC]

Európa legjobb kohói számára piacvezető lakkokat gyártó üzemekkel együtt kidolgozott bevonat. A korábbi bevonatok hosszan tartó megfigyelése és a tetőfedők igényeinek felismerése eredményeképpen egy olyan termék lett létrehozva, mely számos tulajdonságot ötvöz magában. A HERCULIT egy 35 μm vastagságú poliuretánokkal keményített poliészter, mely rendkívül ellenálló a különféle mechanikai sérülésekkel szemben.

Elérhető lemezvastagság: 0,5mm
Garanciális időszak: 40 év

HC3009

HC7016

HC8004

HC8017

HC9005

További korcolt lemez típusok

LAMBDA előkorcolt lemez

A Lambda előkorcolt lemez tökéletesített verziója a könnyű és univerzális tetőfedő paneleknek.

WB CLICK előkorcolt lemez

A WB Click lemez egy pattintásos módszerrel összeilleszthető előkorcolt tetőlemez, amely megfelel a modern építészeti kihívásoknak.

ZIPP tetőpanel

Klasszikus kinézetű, széles profilú, kényelmesen és gyorsan telepíthető tetőpanel.

FIT moduláris előkorcolt lemez

A FIT moduláris tetőpanel a legújabb termék a márkakínálatban. Miközben modern megoldásokat alkalmaz, mégis a múltra utal.

FIT VOLT moduláris, napelemmel integrált előkorcolt lemez

Egy innovatív rendszer, amelyet a tiszta energia iránt megnövekedett keresletre válaszul hoztak létre. Egy komplett napelemes rendszer, amely teljesen integrált a fém tetőfedéssel.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével elküldheti ajánlatkérését nekünk. Kollégán a levél küldését követő 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

8 + 4 =

Kapcsolat

panelpartner.hu

7100 Szekszárd, Orgona u. 4.

Mobil: 06 30 488 0928

E-mail: info@panelpartner.hu

Facebook

Panel Partner | 2023 | Minden jog fenntartva!