06 30 488 0928 info@panelpartner.hu

FIT VOLT moduláris, napelemmel integrált előkorcolt lemez

A FIT VOLT integrált fotovoltaikus panelek vizuálisan tökéletesen illeszkednek a moduláris FIT tetőpanelekhez, amelyeket a GREEN STEEL használatával történő szénlábnyom minimalizálásának ötletével összhangban hoztak létre.

Részletek

Mi az a SOLROOF?

A SOLROOF egy teljes napelemes rendszer, amely teljes mértékben integrált az acél tetőszerkezettel. Az innovatív megoldások lehetővé teszik az egyedi tetőesztétikát, a különböző formák és alakzatok használatát, ami a hagyományos napelemes rendszerrel nem lehetséges.

A FIT tetőpanelek és az integrált FIT VOLT fotovoltaikus panelek kombinációja egységes, harmonikus tetőfelületet hoz létre. A SOLROOF moduláris, integrált fotovoltaikus tető korlátlan tervezési lehetőséget kínál az építészeknek, a tetőfedőknek könnyű és gyors szerelést, míg a beruházóknak egyedülálló vizuális megjelenést, hatékonyságot és üzembiztonságot. Mindezt egyetlen egy termékkel, egy szereléssel, egy garanciával és egy szervizzel érjük el.

Közös megoldások – teljes kompatibilitás

A FIT VOLT-ot a tetőfedők számára fejlesztették ki. A hagyományos FIT moduláris panelek minden pozitív tulajdonságával rendelkezik. A két termék tetszés szerint összeköthető, létrehozva egy egységes és esztétikus tetőfelületet.

A SOLROOF rendszerrel minden kábelezés esztétikusan, a tetőszerkezet alatt helyezkedik el. Az integrált SOLROOF rendszer esztétikáját a dedikált bádogos elemek egészítik ki, amelyek növelik a kivitelezés minőségét és a szerelés kényelmét.

A szereléssel kapcsolatos összes kábelezés a tetőfedés alatt, erre a célra kialakított acélprofilban található. Az optimalizálók a tető szélére kerülnek, hogy könnyen hozzáférhetők legyenek.

Kényelmes üzemeltetés

A panelek működésének folyamatos nyomon követése egy intuitív és könnyen használható mobilalkalmazáson keresztül történik. Ez lehetővé teszi a tetőből kinyert és a létesítmény által felhasznált energiára vonatkozó információk valós idejű nyomon követését.

Az alkalmazás segítségével:

  • egy pillantással észlelheti a hibákat vagy sérüléseket
  • jelentéseket készíthet és optimalizálhatja az energiafogyasztást
  • ellenőrizheti az elért megtakarításokat
  • racionalizálhatja a szervizmunkát.

Innovációk, amelyek maximalizálják a teljesítményt, a kényelmet és a biztonságot

A SolarEdge optimalizálóknak köszönhetően a panel maximális teljesítményét élvezheti, függetlenül a beeső árnyéktól vagy a szennyeződésektől.

A Safe DC™ funkció minimalizálja a túlfeszültségek okozta kockázatokat, és csökkenti a panelek üzemi hőmérsékletét, meghosszabbítva azok élettartamát. A szereléssel kapcsolatos összes kábelezés a tetőfedés alatt, erre a célra kialakított acélprofilban található. Az optimalizálókat a tető szélére szereljük, hogy könnyen hozzáférhetők legyenek.

Műszaki adatok

Műszaki aladatok
Megnevezés:FIT VOLT
Korcmagasság:22 mm
Teljes szélesség:558 mm
Fedő szélesség:527 mm
Lemezvastagság:0,5 mm, Xcarb ArcelorMittal
Lemezhosszúság:2040 mm
Átfedés hossza:30 mm
Tető lejtési szöge:> 15°
Panel súlya:17 kg
Cellák száma:36 db
Névleges teljesítmény:175 W
A maximális teljesítmény tűrése:0 + 5 W
Maximális tápfeszültség (Vmp):20,62 V
Maximális tápfeszültség (Imp):8,38 A
Terheletlen feszültség (Voc):24,03 V
Rövidzárlati áram (Isc):9,6 A
Maximális rendszerfeszültség:1000 V
cellatípus:Monokristályos

A FIT VOLT dedikált bádogos elemei

A gerinclemezek és a bádogos elemek szerves részét képezik minden megfelelően kivitelezett tetőfedésnek. A SOLROOF rendszerhez dedikált bádogos elemek védik az integrált fotovoltaikus tetőt a szélerők és a tető szivárgása ellen. Az általunk gyártott FIT és FIT VOLT panelekhez hasonló bevonatokkal és színekkel rendelkező fémlemezekből készülnek, így garantálva az esztétikus összhatást.

További korcolt lemez típusok

LAMBDA előkorcolt lemez

A Lambda előkorcolt lemez tökéletesített verziója a könnyű és univerzális tetőfedő paneleknek.

WB CLICK előkorcolt lemez

A WB Click lemez egy pattintásos módszerrel összeilleszthető előkorcolt tetőlemez, amely megfelel a modern építészeti kihívásoknak.

ZIPP tetőpanel

Klasszikus kinézetű, széles profilú, kényelmesen és gyorsan telepíthető tetőpanel.

FIT moduláris előkorcolt lemez

A FIT moduláris tetőpanel a legújabb termék a márkakínálatban. Miközben modern megoldásokat alkalmaz, mégis a múltra utal.

FIT VOLT moduláris, napelemmel integrált előkorcolt lemez

Egy innovatív rendszer, amelyet a tiszta energia iránt megnövekedett keresletre válaszul hoztak létre. Egy komplett napelemes rendszer, amely teljesen integrált a fém tetőfedéssel.

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével elküldheti ajánlatkérését nekünk. Kollégán a levél küldését követő 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

8 + 4 =

Kapcsolat

panelpartner.hu

7100 Szekszárd, Orgona u. 4.

Mobil: 06 30 488 0928

E-mail: info@panelpartner.hu

Facebook

Panel Partner | 2023 | Minden jog fenntartva!