06 30 488 0928 info@panelpartner.hu

Cserepeslemez

Termékek

Cserepeslemezek

A cserepeslemezek felhasználási területei

A cserepeslemezek a formák és a színek változatossága miatt leginkább a lakossági felhasználók körében népszerű, de természetesen a kereskedelmi, ipari, vagy épp a mezőgazdasági épületek, gépszínek, magtárak, ipari csarnokok tetőfedésére is kiváló választás. Kis súlya és tartóssága miatt igazán népszerű az építőiparban, mutatós és tartós megoldást biztosít.

A cserepeslemez használatának előnyei

A cserepeslemez számos előnnyel rendelkezik a hagyományos cserépfedéssel szemben, amelyek közül kiemelkedik az alacsonyabb költség. Ez egyrészt köszönhető annak, hogy a cserepeslemez egységára kedvezőbb, mint a cserépé. Másrészt, a cserepeslemez jelentősen könnyebb, hiszen mindössze kb. 4,5 kg a súlya négyzetméterenként, míg a cserépfedés sokkal nehezebb. Ennek eredményeként a cserepeslemez tetőszerkezetre gyakorolt terhe csupán töredéke a hagyományos tetőnek. Emellett a cserepeslemez kivitelezése is rövidebb időt vehet igénybe, mint a hagyományos cserépé, így a munkadíj is kedvezőbben alakulhat.

 • súlya 7-10-szer kisebb, mint a kerámia cserép vagy a betoncserép súlya
 • elegáns formatervezésűek és sokféle színben kaphatók, több mint 30 fényes és matt árnyalatban
 • ellenállnak az időjárásnak, a korróziónak és az ultraibolya sugárzásnak
 • fokozott ellenállás a korrózióval szemben a cinkréteg és a festékrétegek révén
 • könnyen felszerelhetők
 • könnyen karbantarthatók, a sima felület nem tartja meg a nedvességet, port vagy más szennyeződéseket, amelyeket az eső könnyen eltávolít, így nem jelenik meg moha vagy penész

Alfa cserepeslemez

Bármilyen típusú épület hatékony fedésére alkalmas, költséghatékony megoldást nyújt lakossági és ipari beruházások esetében is.

Heta cserepeslemez

Modern és masszív cserepeslemez forma, a lemezek alján 3D vágássál, valamint előregyártott szerelőfuratokkal. Egyedi formavilág és könnyű szerelhetőség jellemzi.

Gamma cserepeslemez

Modern tetőfedő, amelynek formája a hagyományos cseréptetők mintájára készült. Különlegessége a szimmetrikus forma, ami jelentősen megkönnyíti a tető felhelyezését.

Stigma cserepeslemez

Kiváló és egyedi tetőfedőanyag bármely tetőhöz, szimmetrikus formájának köszönhetően könnyen szerelhető

Bavaria cserepeslemez

Egy kifejező, jellegzetes minta, amelyet a tetőfedők jól ismernek és az ügyfelek szívesen választanak. A lemezt a legújabb technológiai megoldások gazdagítják.

Finn cserepeslemez

Egyedi esztétikájának, eredeti profiljának köszönhetően azoknak való, akik szeretnének egyedi mintázatot családi házuk fedésére.

Páramentesítő filc bevonat

Az esetleges vízpáralecsapódás problémája gyakran felmerül a szigeteletlen acél tetők esetében, és számos káros hatást okozhat, mint például a korróziót, az elnedvesedést és az alatta található anyagok károsodását. Cégünk az antikondenzációs filc bevonatot ajánlja hatékony és költséghatékony megoldásként erre a problémára.

A páramentesítő filc bevonat alapvető előnyei:

 • a filc bevonat lehetővé teszi a vízpára lecsapódásával keletkező nedvesség elnyelését a tető belső oldalán
 • többlet védelmet biztosít a korrózió ellen, különösen az aktív kémiai környezetű épületeknél, például az istállóknál
 • nagyobb teherbíró képességgel rendelkezik, mint a standard szigetelőanyagok és párazárók, továbbá nem bomlanak le és tépésállóak
 • könnyen tisztítható egyszerű eszközökkel, például locsolótömlővel vagy magasnyomású mosóval
 • a filc bevonatok javítják a héjazat hangszigetelő tulajdonságait
 • éghetetlen és ellenáll a baktériumoknak

Cserepeslemez és napelem

A cserepeslemez az egyik legkörnyezetbarátabb tetőfedő anyag, melyre könnyen telepíthető napkollektor vagy napelem. Erős és tartós alapot biztosít a napelemeknek, lehetővé téve a biztonságos és stabil rögzítést. A napelemek által termelt elektromos energiát áramváltók segítségével lehet összekapcsolni az épület elektromos rendszerével, ezáltal a napelemek által termelt energia közvetlenül felhasználható az épület energiaellátásához, csökkentve a hagyományos energiatermelésre támaszkodó függőséget. A cserepeslemez és a napelemek kombinációja hatékony és fenntartható megoldást nyújt az energiatermelésre és az épület tetőszerkezetének kihasználására.

Napelem tartószerkezetünkről bővebb információ a www.modulfix.hu oldalon található.

Anyagvastagság, színek, bevonatok

A cserepeslemezek jellemzően 0,5mm anyagvastagságú és különböző vastagságú bevonatrendszerrel ellátott alapanyagokból készülnek.

A standard lemezek 25 µm vastagságú poliészter bevonattal rendelkeznek, így jól ellenállnak az UV sugárzásnak, az időjárásnak és a korróziónak egyaránt. Elérhetők fényes és matt felülettel is. Egyes termékek 35 µm vastagságú bevonattal rendelkeznek, melyekre a garanciális idő akár 40 év.

POLIESTER Standard [RAL]

Az alap szerves bevonat 25 µm vastag. A felület egységes, sima, fémes. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, az univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható.

Elérhető lemezvastagság: 0,5 mm
Garanciális időszak: 10 év

RAL 1002

RAL 1015

RAL 3000

RAL 3005

RAL 3009

RAL 3011

RAL 5010

RAL 6005

RAL 6011

RAL 6020

RAL 6029

RAL 7016

RAL 7024

RAL 7035

RAL 8004

RAL 8017

RAL 8019

RAL 9002

RAL 9005

RAL 9006

RAL 9007

RAL 9010

*A honlapon bemutatott színek tájékoztató jelleggel bírnak, monitortól, készüléktől függően eltérők lehetnek!

MAT 35 STANDARD [TK]

A lemezt 35 μm vastag szemcsés textúrájú matt szerves bevonat borítja. Kétoldalt horgonyzott fémréteggel, korrózióvédő réteggel, és egy oldalon dekoratív szerves réteggel bevont acéllemezek. Előnyük a mechanikai sérülésekkel és a korrózióval szembeni rendkívül magas ellenállás, a könnyű formálhatóság és a jó esztétikai értékük.

Elérhető lemezvastagság: 0,5 mm
Garanciális időszak: 15 év

TK28

TK24

TK23

TK750

TK31

TK32

TK33

ULTIMAT [UTK]

Az ULTIMAT [UTK] egy 35 mikron vastag bevonat, mely nagyban ellenáll a korrózió és az UV sugarak káros hatásainak (RC4 / RUV4). Szemcsés szerkezetű, a bevonat nem tartalmaz krómot és nehézfémeket.

Elérhető lemezvastagság: 0,5mm

Garanciális időszak: 20 év

UTK28

UTK27

UTK11

UTK24

UTK23

UTK750

UTK31

UTK32

UTK33

Herculit [HC]

Európa legjobb kohói számára piacvezető lakkokat gyártó üzemekkel együtt kidolgozott bevonat. A korábbi bevonatok hosszan tartó megfigyelése és a tetőfedők igényeinek felismerése eredményeképpen egy olyan termék lett létrehozva, mely számos tulajdonságot ötvöz magában. A HERCULIT egy 35 μm vastagságú poliuretánokkal keményített poliészter, mely rendkívül ellenálló a különféle mechanikai sérülésekkel szemben.

Elérhető lemezvastagság: 0,5mm
Garanciális időszak: 40 év

HC3009

HC7016

HC8004

HC8017

HC9005

Ice cover ZM [ICep]

Vastag (35 μm) szerves réteg bevonat érdekes kristályos struktúrával, mely vastag festékrétegre emlékeztet. Acél magját cink és magnézium ötvözet borítja, ez a megoldás nagyobb védelmet és korrózió-állást biztosít. Ennek eredményeképpen fokozottan ellenáll a fehér és vörös korróziónak C3 környezetben.

Elérhető lemezvastagság: 0,5mm
Garanciális időszak: 35 év

ICep28

ICep750

ICep23

ICep32

ICep33

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével elküldheti ajánlatkérését nekünk. Kollégán a levél küldését követő 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

7 + 12 =

Kapcsolat

panelpartner.hu

7100 Szekszárd, Orgona u. 4.

Mobil: 06 30 488 0928

E-mail: info@panelpartner.hu

Facebook

Panel Partner | 2023 | Minden jog fenntartva!