06 30 488 0928 info@panelpartner.hu

Szállítási információk

Részletek

Szállítási információk

A szállítás díja minden esetben egyedi, hiszen az ár meghatározása függ a megrendelt áru méretétől, mennyiségétől, vastagságától és a távolságtól. Cégünk vállalja a megrendelt termékek helyszínre szállítását, így megkímélve a megrendelőt a szállítással járó kellemetlenségektől.

A helyszínnek jól megközelíthetőnek kell lenni, hogy a nyerges kamion vagy pótkocsis szerelvény könnyen meg tudjon fordulni.

Fuvarszervezés során előzetes egyeztetésre kerül sor, így biztosítjuk, hogy időben fel tudjon készülni a termékek fogadására. A termék fogadásáról a megrendelőnek kell gondoskodnia, míg a helyszínre szállítás cégünk feladata. Fontos tudni, hogy a sofőr nem tud segítséget nyújtani a lepakolásban, ezért minden esetben szükséges további segítők (4-6 fő rakodómunkás, targonca vagy daru) biztosítása a szállítási helyszínen, hogy a termékek sérülésmentesen kerüljenek átvételre. A termék lepakolása mindig a megrendelő feladata.

Kérjük, hogy amennyiben bármilyen hiányosságot, sérülést vagy színhibát tapasztal, azt azonnal tüntessék fel a szállítólevélen, hogy a későbbiekben gördülékenyen tudjunk kezelni esetleges reklamációját.

Díjmentes szállítást kizárólag Budapesten kívül, behajtási engedély és súlykorlátozás nélküli helyekre tudunk biztosítani.

A kiszállítás munkanapokon történik, napszakot tudunk meghatározni, pontos időpont csak egyedi esetekben kérhető. Kiszállítás csak akkor történik, ha a megrendelő a teljes vételárat előre kifizette.

Kapcsolat

panelpartner.hu

7100 Szekszárd, Orgona u. 4.

Mobil: 06 30 488 0928

E-mail: info@panelpartner.hu

Facebook

Panel Partner | 2023 | Minden jog fenntartva!